Hoppa till huvudinnehållet

IFK Åmål har gjort klart med offensiv förstärkning

Publicerad:
Reporter Roger Pettersson
Roger Pettersson
roger.pettersson@provinstidningen.se
Dennie Payne Säveland gör som försvararen Mattias Lindberg och tränaren Johan Leandersson och lämnar Svanskogs IF för IFK Åmål i division 4 Bohuslän-Dal.
Dennie Payne Säveland gör som försvararen Mattias Lindberg och tränaren Johan Leandersson och lämnar Svanskogs IF för IFK Åmål i division 4 Bohuslän-Dal.

Åmålskamraterna har gjort klart med sitt andra nyförvärv inför kommande säsong. Det är Dennie Payne Säveland från Svanskogs IF som gör försvararen Mattias Lindberg och nye tränaren Johan Leandersson sällskap i IFK Åmål.

Dennie Payne Säveland, 23 år, är klar för IFK Åmål. Han har ett bra tillslag och är både snabb och stark, har en fin speluppfattning och kan spela på de flesta offensiva positioner.

– Vi hoppas att Dennie ska vara med och slåss om en plats i startelvan, säger Hans Weingartshofer, ordförande i IFK Åmåls fotbollssektion.

Förhoppningen är att Dennie Payne Säveland ska kunna vara med och fylla luckan efter offensive mittfältaren Rayif Mahrat som lämnade IFK Åmål för spel i Viken kommande säsong då de båda Åmålslagen åter drabbar samman i division 4 Bohuslän-Dal.

Artikeltaggar

FotbollIFK ÅmålJohan LeanderssonNyförvärvSvanskogs IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.