Hoppa till huvudinnehållet

Efter seriesegern: Edvardsson ny assisterande tränare i Viken

Publicerad:
Johan Edvardsson lämnar Värmlandsbro SK för IF Viken.
Johan Edvardsson lämnar Värmlandsbro SK för IF Viken. Foto: Carolina Schützer

Johan Edvardsson ledde i år Värmlandsbro SK till serieseger i division 5 västra Värmland. Nästa säsong är han assisterande tränare till Tomas Saäv i IF Viken.

På tre år i Värmlandsbro tog Johan Edvardsson laget från division 6 till division 4. Trots framgångarna valde han efter årets säsong att lämna klubben.

– Det har varit mycket funderande och hjärtat sa en sak och förnuftet en sak. Sedan hade Värmlandsbro samma tanke så det var ett gemensamt beslut. Jag har varit där i tre år och vi har nått våra mål, sa Johan Edvardsson i en intervju med Säffle-Tidningen efter säsongen.

Nu står det klart att tränarkarriären fortsätter i IF Viken, som assisterande till huvudtränaren Tomas Sääv. Edvardsson efterträder Martin Elofsson som efter flera säsonger som assisterande i Viken valde att hoppa av uppdraget efter årets säsong.

Artikeltaggar

FotbollIF VikenJohan EdvardssonVärmlands länVärmlandsbroVärmlandsbro SK

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.