Hoppa till huvudinnehållet

Familjenotiser, 8 december

Publicerad:
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Dop

Levi Morgan, Bengtsfors

Söndagen 27 november döptes i Bengtsfors kyrka Levi Morgan, son till Hanna Andersson och Martin Svensson. Levis faddrar är Felicia Edgren, Patrik Andersson, Jenny Andersson och Marcus Svensson. Dopförrättare var Anders Evert.

Astrid Eivor Ulla, Dals-Ed

Den 3 december döptes Astrid Eivor Ulla i Dals-Eds kyrka, dotter till Simon Almgren och Lovisa Blom. Astrids faddrar heter Tobias Pettersson och Hanna Blom. Fadder Tobias bar processionskorset och hällde upp dopvattnet. Psalmer som sjöngs var "Tryggare kan ingen vara" och "Du vet väl om att du är värdefull". Eva Nilsson spelade och Malin Henriksson förrättade dopet.

Robin Roger Lennart, Rölanda

Den 3 december döptes Robin Roger Lennart i Rölanda kyrka, son till Emelie Nordlander och Christoffer Jakobsson. Robins faddrar heter Andreas Nordlander och Linda Jakobsson. Robins storasyster Amanda hällde upp dopvattnet och pappa Christoffer tände dopljuset. Psalmer som sjöngs var "Tryggare kan ingen vara" och "Lilla liv". Eva Nilsson spelade och Malin Henriksson förrättade dopet.

Elliot Sune, Töftedal

Den 26 oktober döptes Elliot Sune i Töftedals kyrka. Elliots föräldrar är Matilda Ling och Christofer Karlsson och hans faddrar heter Elin Ling och Martin Karlsson. Sigge Eklund bar processionskorset och Sigge och Åke Eklund hällde upp vatten i dopfunten. Sune Bryntesson läste evangeliet om Jesus och barnen. Som ingångspsalm sjöngs "Tryggare kan ingen vara", sedan "Du vet väl om att du är värdefull" och som utgångspsalm "Gud som haver barnen kär". Rodhe Andersson spelade orgel och piano, Johanna Andersson förrättade dopet. Efter dopet samlades familj och vänner till lunch i församlingshemmet.

Sthure Lion, Vårvik

Lördagen den 26 november döptes i Vårviks kyrka Sthure Lion, son till Emelie Venborg och Marcus Kall. Lions faddrar är Meja Venborg och Thea Venborg. Dopförrättare var Anders Evert.

Dödsfall

Gunn-Britt Olsson, Vålberg

Gunn-Britt Olsson, Vålberg, född i Bränna Åsensbruk, har avlidit i en ålder av 86 år. Hennes närmaste är barnen med familjer.

Bertil Thorstensson, Säffle

Bertil Thorstensson, Säffle, har avlidit i en ålder av 72 år. Närmast sörjande är maka och söner med familjer.

Arne Jansson, Årjäng

I en ålder av 84 år avled under fredagen Arne Jansson, Årjäng. Han sörjes närmast av maka.

Artikeltaggar

Anders EvertÅrjängBengtsfors kyrkaDals-Eds kyrkaDödsfallDopFamiljLionsMalin HenrikssonRölanda kyrkaSäffleTöftedals kyrkaVålberg

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.