Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Bäckeforsbor – tänk på hur ni själva var

Publicerad:
En mamma i Bäckefors har skrivit en insändare som svar på texten om påstått busliv i Bäckefors./ARKIVBILD Foto: Britt-Marie Erlandsson

Angående notisen i PD och Dalslänningen om buskörning i Bäckefors:

Jag tycker man kan ifrågasätta dessa människor. Varför gnäller de? Jag är uppvuxen i Bäckefors och har varit på alla ställen runtom i både kommunen och grannkommunerna. Och ja, det är så överallt!

Frågan är ju egentligen följande: Varför detta gnällande? De flesta som gnäller i dagsläget är de som är i min ålder, som har barn själva!

Jag kan ju bara säga att om man skulle gå ut med lite info om hur gnällspikarna själva betedde sig när de var unga så skulle det inte vara så tjusigt heller.

I stället för dagens buskörning och musikdunk, så var det värre förr med suparfester som urartade ordentligt med fyllekörningar, slagsmål och sönderslagna lägenheter. Nej, sluta gnäll. Dagens ungdomar dricker ju knappt, sitter hellre inne och spelar onlinespel.

Låt ungdomarna ha kul det lilla de har, när de väl är ute!

Mamma till 15-åring

Artikeltaggar

BäckeforsDalslänningenInsändareLägenheterSlagsmål

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.