Hoppa till huvudinnehållet

Åmålsbo häktas för misshandel – nekar till brott

Publicerad:
En 33-årig Åmålsbo har häktats som misstänkt för misshandel i centrala Åmål i lördags.
En 33-årig Åmålsbo har häktats som misstänkt för misshandel i centrala Åmål i lördags. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

En 33-åring från Åmål häktades på onsdagen misstänkt för misshandel. Han har suttit anhållen sedan i lördags. 33-åringen nekar till brott.

Tingsrätten har kommit fram till att 33-åringen på sannolika skäl är misstänkt för misshandel. Det hela gäller en händelse i centrala Åmål i lördags. Åmålsbon greps vid halv sju-tiden och anhölls senare samma kväll.

Häktningsförhandlingarna hölls bakom stängda dörrar.

Åmålsbon nekar till brott, men tingsrätten gick på åklagarens linje och häktade honom med restriktioner vad gäller bland annat umgänge och kommunikation med andra. Tingsrätten bedömer att det finns risk för att den misstänkte undanröjer bevis eller försvårar polisutredningen och dessutom att det finns risk att han begår fler brott.

Artikeltaggar

ÅklagareÅmålBrottBrott, lag och rättHäktningsförhandlingMisshandel

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.