Hoppa till huvudinnehållet

161 kvadratmeter stort hus i Långserud sålt för 800 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Kettilsbyn Västi i Långserud är nu klar.

Nya ägare blir Antonio Preselj och Sofia Katarina Danielsson, båda 26 år, boende på Kettilsbyn Västi i Långserud som köper fastigheten av Kurt Ingmar Andersson. Huset är byggt 1945 och har en boyta på 161 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i december 2022 och priset blev 800 000 kronor.

I vintras såldes en gård lite mindre än en kilometer därifrån, på Rudsbyn Kullen. Där landade priset på 3 450 000 kronor för den 21 hektar stora gården.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLångserudSäffle kommunVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.