Hoppa till huvudinnehållet

Hockeytvåan tjuvstartar på fredag – ÅSK börjar på hemma på onsdag

Publicerad:
På onsdag startar vårsäsongen för Åmåls SK. Foto: Andreas Dagström

Hockeytvåan västra C tjuvstartar på fredag med match mellan tabelljumbon Hällefors IK och tabellfyran Karlskoga IK. På onsdag drar Åmåls SK, som inleder hemma mot Arvika HC, och de andra lagen igång vårsäsongen.

Karlskoga IK, på fjärde plats i Hockeytvåan västra C, är det lag som Åmåls SK främst jagar i jakten på en playoffplats. I nuläget skiljer det fem poäng till Karlskoga IK:s fördel, ett försprång som kan växa om Hällefors IK besegras.

Åmåls SK inleder vårsäsongen i hemmahallen på onsdag då tabellfemman Arvika HC gästar. Då spelas en full omgång i Hockeytvåan västra C. Övriga matcher är: Karlskoga IK – Grums IK, Hammarö HC – Kils AIK samt Hällefors IK – IFK Munkfors. Åmåls SK spelade 19 matcher fram till juluppehållet och har nio matcher kvar att spela innan grundserien är färdigspelad den 17 februari.

Artikeltaggar

Åmåls SKArvika HCGrumsHällefors IKHammarö HCIshockeyKarlskoga IK

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.