Hoppa till huvudinnehållet

Åmålsföretag har gått samman om må bra-helg

Publicerad:
Reporter Elinor Thuresson
Elinor Thuresson
elinor.thuresson@provinstidningen.se
Hälsocoachen Ulrika Thoresson både föreläser och leder ett yogapass.
Hälsocoachen Ulrika Thoresson både föreläser och leder ett yogapass. Foto: Karin Olsson

På fredag och lördag arrangeras må bra-dagar på Åmåls stadshotell. En rad lokala företag har gått samman om ett program med allt från träning till synundersökning.

Bakom må bra-helgen står Åmåls stadshotell, men det är ett branschöverskridande samarbete med en rad lokala företag. På programmet står såväl god mat och bakelser som rabatt på synundersökning och promenadskor.

En huvudtråd handlar dock om träning och närliggande gymmet 4 shape på andra sidan Kungsberget erbjuder en rad prova på-pass.

På fredagskvällen föreläser Ulrika Thoresson som är hälsocoach och livsinspiratör på Hanebols Friskvårdscenter. Hon kommer att prata om livsverktyg för att öka sin livsglädje och motivation och bland annat visa vägar till mer energi i vardagen, ”medryckande” och ”utan pekpinnar”.

Ulrika Thoresson kommer även att ha med sig lokaltillverkade kläder från Cazandra Hagström på By Cazandra och på lördagsmorgonen leder hon på hotellet ett yogapass som inte kräver förkunskaper och som är inriktat på stabilitetsövningar.

Artikeltaggar

By CazandraHandelKläderMotion och hälsaTräningÅmålÅmåls stadshotell

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.