Hoppa till huvudinnehållet

Ingalill Steffner först ut på Hanuman Ananda Garden

Publicerad:
Ingalill Steffner från Ärtemark är en flitig utställare i Dalsland. Foto: Tommy Löfgren

Ingalill Steffner öppnar utställningssäsongen på Hanuman Ananda Garden i Åmål. På lördag är det vernissage för utställningen som innehåller både akvareller och vikingakläder.

Ingalill Steffner kommer ursprungligen från Göteborg men bor sedan många år tillbaka i Dalsland, närmare bestämt i Ärtemark. Hon målade och tecknade mycket under uppväxtåren men konstnärsskapet fick sedan stå tillbaka för mycket annat under en tid.

Akvarellmålandet började hon med på äldre dagar. I dag målar hon gärna stilleben av exempelvis frukt och grönt. Hon hämtar mycket inspiration från sina båtluffar i den grekiska övärlden, när ljus och skugga får samspela bland byggnader och växtlighet, skriver hon i en presentation på sin hemsida.

Ingalill Steffner är även ordförande för den dalsländska konstföreningen Galleri Olika.

Artikeltaggar

ÅmålÄrtemarkDalslandGalleri OlikaKonstNöje/KulturUtställningarVernissager

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.