Hoppa till huvudinnehållet

INSÄNDARE: Bjud in vårdanställda och låt dem lätta sina hjärtan

Publicerad:
Sittande politiker borde bjuda in vårdpersonalen, tycker signaturen ”Undersköterska”. Foto: Sören Turesson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Förslag och lösningar lyser med sin frånvaro från det vinnande styret och man börjar känna sig lite lätt lurad om inte i alla fall snuvad på svar på våra frågor.

Snart är det två månader sedan jag skrev senast och man kan börja fundera på om det där med att det inte skulle bli några uteblivna svar till insändarna, så som föregående Socialdemokraterna körde med, är ännu ett vallöfte som blev vallögn.

Om sittande politiker menar allvar med det de lovade vårdpersonal, äldre och anhöriga så finns det massor av förslag på lösningar och sätt att gå vidare. Bjud in vårdanställda vid några tillfällen (vi är ju några stycken) och låt dem lätta sina hjärtan med både ris och ros och ge förslag, och då utan vare sig administrativ personal eller chefer.

Undersköterska

Artikeltaggar

ÄldreomsorgInsändareKommunalSocialdemokraterna