Hoppa till huvudinnehållet

Åmål jagar nya poäng efter trendbrottet

Publicerad:

I kväll spelar Arvika hemma i HockeyTvåan västra C herr mot Åmål i Sparbanken Arena. Åmål tog poäng igen i senaste matchen efter fyra raka nederlag, när det blev vinst mot Karlskoga IK, 4-2. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Hällefors med 3-8.

När lagen möttes senast, 11 januari i Åmåls Ishall, slutade det med seger för Arvika med 6-0.

Åmål är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Åmåls SKArvika HCHockeytvåan Västra CIshockey

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.