Hoppa till huvudinnehållet

PD har möblerat om – här finns hjälp att komma igång

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Provinstidningens sajt och nyhetsapp är nyrenoverade. Vi stuvar om och byter utseende för att ytterligare lyfta den lokala journalistiken.

Vi är glada över lanseringen och hoppas ni läsare ska trivas med förändringarna.

Nya provinstidningen.se har släppts i en moderniserad upplaga i dag – som ni ser. Vi märker hur allt fler PD-läsare väljer de digitala utgåvorna av tidningen och vi arbetar hårt för att fortsätta utveckla sajt och appar för att göra dem bättre för läsarna.

Det är roligt att steg för steg se hur läsningen fortsätter öka – inte minst bland unga Åmålsbor. Sajten och nyhetsappen är viktig för många för att hålla koll på vad som händer och nu lanseras de i en förbättrad version som ska göra det enklare att navigera. Vi hoppas att vi på det här sättet kan nå ut till ännu fler.

Så här gör du

I och med uppdateringen kan du behöva logga in på nytt på sajten och i appen. Då använder du samma e-postadress och lösenord som du använt tidigare.

Har du glömt ditt lösenord? Då kan du lätt begära ett nytt. Du hittar det på sajten under ”Logga in”-knappen och länken ”Glömt lösenord”. Du kan också gå till vår kundserviceportal. Där finns information om hur du går till väga för att skapa ett nytt lösenord. https://kundservice.provinstidningen.se/fragor-och-svar/konto-inloggning/vad-gor-jag-om-jag-glomt-mitt-losenord/

Är du prenumerant, men har ännu inte skapat något digitalt konto? På kundserviceportalen finns information om hur du kommer igång med det digitala läsandet. https://kundservice.provinstidningen.se/fragor-och-svar/konto-inloggning/om-var-nya-sajt/

Här finns också en snabbguide att ladda ner som pdf. https://kundservice.nwt.se/wp-content/uploads/sites/8/2023/02/Snabbstart-nyhetsappen-2023.pdf

I omgörningen ingår såväl stora förändringar som har med prestanda att göra som små nyansskillnader i presentationen.

Innehållet, själva journalistiken, är förstås viktigast och grunden i allt vi gör, men förhoppningen är att den här omgörningen ska göra det enklare att ta del av god journalistik.

Det du ser framför dig är resultatet av en längre tids arbete och som alltid vid ommöbleringar kan det kännas lite ovant till en början, men vi är glada över att resultatet äntligen är på plats.

Kanske känner du redan igen dig? Den omgjorda sajten har varit tillgänglig för testläsning sedan i höstas och åsikterna som har kommit in har legat till grund för en rad förbättringar som gjorts innan vi nu går över helt och hållet. Varmt tack för all hjälp!

Fortsätt gärna höra av er. Vi uppskattar och är stolta över våra läsares engagemang i lokaltidningen, så skicka både ris och ros. Det finns en särskild feedback-knapp inbyggd där det går att ge återkoppling på omgörningen direkt till våra webbutvecklare.

Vi fortsätter att testa nya saker och förfina sajterna löpande.

Som alltid är ni förstås välkomna att höra av er till redaktionen med allmänna synpunkter eller tips på sådant du tycker att vi borde skriva om: redaktion@provinstidningen.se

Artikeltaggar

ApparJournalistikProvinstidningen DalslandSamhälleTidningar