Hoppa till huvudinnehållet

Bryant Perrier klar för en tredje säsong i Åmåls SK

Publicerad:
Åmåls Sportklubbs juniortränare Bryant Perrier kommer ursprungligen från Penticton i British Columbia i Kanada. Foto: Ove Rydh

Kanadensaren Bryant Perrier fortsätter ett tredje år som huvudtränare för Åmåls SK:s juniorer, den här gången J18-laget. Han blir även sportsligt ansvarig över lagen från U13 och upp till J18.

Spelarna i J20-laget som Bryant Perrier, från Penticton i kanadensiska provinsen British Columbia, var coach för den här säsongen blir till hösten seniorer och laget upphör. Åmåls SK kommer däremot, till skillnad från i fjol, att ha ett J18-lag. Vissa av spelarna från J20-laget var underåriga i år och kommer att följa med Perrier till J18-laget i höst.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls SKBritish ColumbiaIshockeySportTräning

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.