Fredrik Eneroth från Åmål ny ordförande i Muf-distriktet

Publicerad:
Fredrik Eneroth från Åmål är nyvald som ordförande för Muf Fyrbodal. Vice ordförande är sedan tidigare Isac Fridlund från Åmål. Foto: Karin Olsson

Moderata Ungdomsförbundet har fått en distriktsordförande från Åmål. Tidigare andre vice ordförande Fredrik Eneroth valdes av distriktsstämman som ny ordförande.

Samtidigt sitter Isac Fridlund från Åmål kvar som vice ordförande.

Jämnåriga Fredrik Eneroth och Isac Fridlund har följts åt i sitt politiska engagemang och var aktiva i valrörelsen både för Moderaterna i Åmål och för Moderata Ungdomsförbundet, Muf. De unga politikerna som båda går sista året på gymnasiet var i höstas som 18-åringar de yngsta kandidaterna till kommunfullmäktige i Åmål.

Vid Muf Västra Götaland norras distriktsstämma den 18–19 februari nyvaldes Fredrik Eneroth till ordförande. Isac Fridlund från Åmål sitter kvar som vice ordförande och ny andre vice distriktsordförande är Linn Sundgren.

Ledamot och ansvarig för Moderat Skolungdom (MSU) är Elliot Nellbro och övriga ledamöter är Robin Danielsson och Lizzie Nyström.

Vid distriktsstämman beslutades att byta namn på distriktet, från Muf Västra Götaland norra till Muf Fyrbodal.

Artikeltaggar

ÅmålGymnasieskolanKommunfullmäktigeModerat SkolungdomModeraternaMUFPolitikPolitiska system och ideologierSkola och utbildning

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare