Hoppa till huvudinnehållet

Konkurs för verkstadsföretag i Säffle

Publicerad:

Aktiebolaget Ar Lack & Plåt AB i Örebro begärs i konkurs.

Företaget registrerades 3 november 2021 och har haft sitt säte i Säffle. Konkursen registrerades hos Bolagsverket och inleddes den 27 februari, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

AR Lack & plåt AB

Så går en konkurs till

En konkurs innebär, för ett aktiebolag, att det avvecklas genom att bolagets tillgångar används för att betala bolagets skulder. Ett bolag kan begäras i konkurs av aktiebolaget självt eller av en borgenär som har fordringar på bolaget. Tingsrätten tar upp ansökan och försätter bolaget i konkurs. Tingsrätten utser en konkursförvaltare som hanterar processen. Konkursförvaltaren redovisar till tingsrätten som avslutar konkursen och bolaget är därmed upplöst. Länk till Bolagsverket

Artikeltaggar

KonkurserNäringslivNya företagÖrebroSäffle kommunVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.