Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till hus i Svanskog – 750 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Näs Hagebacken 3 i Svanskog är nu klar.

Nya ägare är Jessica Anna Maria Fredriksson och Fredric Joakim Niska, båda 32 år, boende på Näs Hagebacken i Svanskog och säljare är Jan Tommy Elov Andersson. Huset byggdes 1976 och har en boyta på 73 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i mars 2023 och priset blev 750 000 kronor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för bara några månader sedan ett annat hus, på Strand Lindbacken. Där landade priset på 600 000 kronor för det 90 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunSvanskogVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.