Hoppa till huvudinnehållet

Åmål vill förlänga segersviten

Publicerad:

Åmål möter Carlstad Hammarö IF i Åmåls Bowlinghall i dag i division 3 västra Svealand 1 herr i bowling. Åmål har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot Karlstad med 16-2, och ligger nu tvåa i tabellen. Carlstad Hammarö IF har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Åmål, med 10-9.

Carlstad Hammarö IF har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.

Artikeltaggar

Åmåls BCÅmåls BowlinghallBowlingCarlstadHammarö IFDivision 3 västra Svealand 1

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.