Hoppa till huvudinnehållet

Vi säger inte nej om etableringen sker på ett lämpligare ställe

Publicerad:
Att förespråka en lämpligare byggplats är inte att vara emot etablering och utveckling, menar insändarskribenten.
Att förespråka en lämpligare byggplats är inte att vara emot etablering och utveckling, menar insändarskribenten. Foto: Andreas Dagström

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar till insändaren "Ser framåt". När jag läste din insändare blev jag både arg och ledsen. Att påstå att vi som protesterat mot etableringen E45-rondellen skulle vara bakåtsträvare och säga nej till allting. Det är så fel!

Vi säger nej till en etablering där barn och villaägare drabbas. Vi säger inte nej om etableringen sker på ett lämpligare ställe. Jag antar att du inte har barn på Elisebergs förskola eller bor på Patrongatan med omnejd. Jag förstår att du är ute efter att provocera. Om du tror att alla som är emot etableringen vid rondellen är halvdöda pensionärer som är på väg till Fonus så tror du fel.

Levande Åmålsbo

Artikeltaggar

BarnDetaljplanerE45FörskolorInsändare