Hoppa till huvudinnehållet

Åmål vill förlänga segersviten

Publicerad:

I dag är det dags för match för Åmål som tar emot Sun Club i Åmåls Bowlinghall i division 3 västra Svealand 1 herr i bowling. Åmål har fem segrar i rad, 17-3 mot Carlstad Hammarö IF i senaste matchen, och är tvåa i tabellen. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot Åmål F med 7-13.

När lagen möttes senast, 25 mars i Sundsta bowling, slutade det med seger för Åmål med 19-1.

Sun Club har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Gruvan F, Fryken och Carlstad Hammarö IF F.

Artikeltaggar

Åmåls BCÅmåls BowlinghallBK Sun ClubBowlingDivision 3 västra Svealand 1

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.