Hoppa till huvudinnehållet

Hus på 145 kvadratmeter från 1960 sålt i Svanskog – priset: 750 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Carl Ugglas Gata 14 i Svanskog är nu klar.

Nya ägare blir Jana och Thomas Pätzold från Arnsberg, Tyskland som köper fastigheten av Anne Sörum. Huset byggdes 1960 och har en boyta på 145 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i april 2023 och priset blev 750 000 kronor.

I våras såldes ett annat hus alldeles i närheten, på Skogsgränd 13. Där landade priset på 910 000 kronor för det 124 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunSvanskogVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.