Hoppa till huvudinnehållet

Bil och djur skadades vid älgkrock på länsvägen

Publicerad:
En älgolycka inträffade på länsväg 172 vid Stora Bön på tisdagskvällen. Ingen person skadades./ARKIVBILD Foto: Johan Nilsson/TT

En personbil kockade med en älg vid Stora Bön på tisdagskvällen.

Ingen person skadades vid älgolyckan på länsväg 172 vid Stora Bön nära Järbo vid 19.30 på tisdagskvällen. Bilen fick dock rejäla skador: en spräckt vindruta, backspegeln rök och det blev flera bucklor på höger sida.

Älgen sprang till skogs och eftersöksjägare tillkallades.

Artikeltaggar

LastbilarOlyckorOlyckor och katastroferPersonskadorTrafikolyckor

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.