Hoppa till huvudinnehållet

Blodanalyser och förhör återstår – misstänkt för mordförsök kvar i häktet

Publicerad:
Den misstänkte efter ett mordförsök i Bengtsfors kommun i i slutet av mars ska kvarstanna i häktet./ARKIVBILD
Den misstänkte efter ett mordförsök i Bengtsfors kommun i i slutet av mars ska kvarstanna i häktet./ARKIVBILD Foto: Johan Nilsson/TT

Den man i 50-årsåldern som misstänkt för mordförsök efter en blöt fest i Bengtsfors kommun, ska kvarstanna i häktet – minst till den 12 maj.

Utredningen fortsätter om det misstänkta mordförsöket i Bengtsfors kommun i slutet av mars, då en man i 40-årsåldern knivskars. Från början misstänktes tre män för dådet, men av två släpptes på fri fot.

En häktad för mordförsök på urspårad fest – två tidigare anhållna är släpptaTre anhållna för mordförsök efter blöt fest: ”Ganska mycket alkohol”Tre gripna för misstänkt mordförsök

Det återstår fortfarande att invänta analyser och redovisning av rättsintyg som gäller målsäganden från Nationellt forensiskt centrum, NFC. Dessutom ska ytterligare förhör med inblandade göras

Gripandet blev stökigt då en av de misstänkta personerna försökte bita en polis. Enligt polisen ska det ha varit mycket alkohol med i bilden.

Ingen förhandling

En man i 50-årsåldern omhäktas nu utan förhandling på sannolika skäl misstänkt för försök till mord, vilket är den högre misstankegraden.

Den misstänkte ska kvarstanna i häkte eftersom det annars föreligger risk att han lämnar landet.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBrott, lag och rättGripandenMordMordförsökNorebyn

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.