Hoppa till huvudinnehållet

Vi som valt att bo här i vår vackra stad har synpunkter

Publicerad:
rondellbygge butiksbygge vitsippebacken E45-rondellen Foto: Andreas Dagström

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Tack Per Enger för att du öppnar ögonen på oss.

Våra kommunala tjänstemän saknar helt känsla för vår småstadsidyll. Vi som valt att bo här i vår vackra stad har synpunkter och dessa måste våra politiker och tjänstemän lyssna till och värdera. I dagens läge verkar det finnas en del dolda uppgifter, som inte finns upplagda på bordet till allmän beskådning. Detta borde inte förekomma i en folkvald styrd kommun.

Var bor en del av Åmåls tjänstemän? Jo i Göteborgstrakten, Sunnetrakten, Uddevalla och Säffle. Några av dem jobbar enstaka dagar i Åmål och vissa dagar hemifrån. (Allt enligt en artikel i NWT för någon vecka sedan). Det känns ju inte bra att delar av våra utbetalda löner hamnar utanför vår kommun, helt i onödan. Var finns kontakten med gemene man/kvinna i Åmål?

Nu är det dags att våra folkvalda politiker repar mod och återtar makten i vår kommun.

Håkan Lindahl

En perfekt fullträff och Åmåls centrumhandel packar ihop för gottEn seriös och genomarbetad konsekvensanalys hade verkligen varit på sin platsVem bestämmer i Åmål – politiker eller tjänstemän?Nya hot mot Åmåls centrumhandel

Artikeltaggar

ÅmålBostad och byggenDetaljplanerPer EngerSäffleUddevalla