Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Långserud tas över av ny ägare

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på adressen Eldansnäs Lillesand i Långserud av Ulla Kristina Eriksson.

Ny ägare är Amjad Hosseini, 43 år. Priset blev 750 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i april 2023. På gården finns ett hus med boyta på 92 kvadratmeter, betesmarker på 1 hektar och 2 hektar åkermarker. Även en ekonomibyggnad på 140 kvadratmeter står på fastigheten.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLångserudSäffle kommunVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.