Hoppa till huvudinnehållet

Italienaren från Ånimskog, Antonio Jet rundade till seger i Årjäng

Publicerad:
Antonio Jet sträcker ut till seger i Årjäng med Peter Ådefors i sulkyn och därmed den första sedan han kom i regi Kjell Magnusson.
Antonio Jet sträcker ut till seger i Årjäng med Peter Ådefors i sulkyn och därmed den första sedan han kom i regi Kjell Magnusson. Foto: Björn Martinsson

I strålande sommarväder körde Årjäng sin breddtravdag i fredags.

Det var flera Åmålsekipage i slutstriderna och bäst gick det för Antonio Jet väl understödd av Peter Ådefors.

Kjell Magnusson tränar den sjuårige italienaren som för två år sedan anslöt till stallet i Ånimskog och nu kom första segern på svensk mark.

Dryga varvet kvar tryckte Ådefors till och tog över ledningen och väl i front var det sedan aldrig några bekymmer. Antonio Jet gick undan över upploppet och hade två längder till Charter Party.

Segertiden blev 1.15,8a/2 140 meter och oddset 3,15.

Bra lopp presterade också Marcia Griffiths som höll fint som tvåa för Nicklas Nilsson efter att fått gå den tunga vägen på utsidan ledaren och vinnaren Occhio. Som trea här inkom Massivitj.

Karen Victory trea

I dagens inledande lopp, som var en del av Juniorchansen, tog Karen Victory tredjeplatsen med Nicole T Edqvist vid tömmarna.

Tredjeplats denna fina sommarkväll också till kallblodet Tors Spik som hade Årjängs Kristian Lindberg i sulkysätet.

Bra lopp som fyra gjorde från sina tre tillägg gjorde Lomelino för Hans-Olof Lundgren i V5-avdelning 3.

I V5-inledningen reparerade kallblodet Justus N.A. bra som femma efter att tappat mycket mark inledningsvis. I sulkyn Malin Larsson som också äger och tränar.

Artikeltaggar

ÅmålstravetÅnimskogÅrjängÅrjängstravetFotbollJuniorchansenKjell MagnussonKristian LindbergPeter ÅdeforsSport

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.