Gård i Åmål har fått nya ägare

Publicerad:

Linda Caisa Marie Johansson, 46, och Fredric Andréas Linder, 47, sedan tidigare boende på just Stora Berga är nya ägare till fastigheten på Stora Berga 505 i Åmål.

Gården omfattar ett hus med en boyta på 126 kvadratmeter, 7 hektar åkermark, skogsmark på 20 hektar (samt ett skogsimpediment) och betesmark på 1 hektar. På fastigheten står även två ekonomibyggnader på totalt 404 kvadratmeter. Säljare är Sixten Karlssons dödsbo. Affären blev klar i mars 2023 och köpesumman blev 1 500 000 kronor.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare