Hoppa till huvudinnehållet

Tösse vann – efter Izabell Doverhorns hattrick

Publicerad:
Bengtsfors IF förlorade mot Tösse IF
Bengtsfors IF förlorade mot Tösse IF

Izabell Doverhorn stod för tre mål när Tösse vann mot Bengtsfors på bortaplan i division 4 Dalsland dam i fotboll. Till slut blev det 4-0 (1-0). Emmi Svanström gjorde också ett mål för segrarna.

– En match som jag tycker att vi vann rättvist, Bengtsfors hade visserligen mer boll i början men skapade nog inte en riktig vass målchans. Vi kunde ta ledningen efter en omställning redan efter sex minuter där vi kommer 2 mot 1 och Izabell sätter ettan. I den andra halvleken har vi koll på motståndarna och de skapar inte mycket framåt. Efter sextio minuter får Bengtsfors en tuff men ändå klar utvisning. Strax efter det gör vi tre snabba mål (som kanske inte hade något med utvisningen att göra) genom Emmi Svanström och Izabell X2 och matchen var avgjord. Hela laget gör en bra insats och jobbar verkligen för varandra, kommenterade Tösses tränare Katrin Petersson efter matchen.

Bengtsfors har två vinster och tre förluster och 9–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tösse har tre vinster och två förluster och 14–15 i målskillnad.

Det här betyder att Bengtsfors är kvar på tredje plats, och Tösse stannar på fjärde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Tösse Eds FF borta på Bergslätts IP, söndag 4 juni 16.00.

Artikeltaggar

Bengtsfors IFDivision 4 DalslandFotbollLångeviTösse IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.