Daniel Karlsson det stora utropstecknet för Tösse 2

Publicerad:
Tösse IF vann mot IFK Åmål

Tösse 2 besegrade IFK Åmål 2 hemma i division 6 Dalsland herr i fotboll med 4-2 (4-0). Men snackisen var Daniel Karlsson – som gjorde ett hattrick för Tösse 2. Mohsen Mohammadi gjorde också ett mål för segrarna, målen för IFK Åmål 2 gjordes av Yusuf Allu och Mio Thorin.

– Mycket bra första halvlek, 4-0 hattrick av Daniel Karlsson. Sen slog Tösse av på takten i andra men segern var aldrig i fara, kommenterade Tösse 2:s tränare Tomas Magnusson efter matchen.

Tösse 2 tog en tidig ledning. Mohsen Mohammadi gjorde målet, redan i 17:e minuten.

Laget gjorde 2-0 i 20:e minuten, när Daniel Karlsson fick träff.

Bara fyra minuter senare var det Daniel Karlsson som såg till att Tösse 2 ökade ledningen på nytt, till 3-0.

Tösse 2 gjorde 4-0 i 35:e minuten, genom Daniel Karlsson som med målet fullbordade sitt hattrick. Mio Thorin reducerade för IFK Åmål 2 i 76:e minuten.

I 83:e minuten reducerade IFK Åmål 2:s Yusuf Allu på nytt. Det fastställde slutresultatet till 4-2.

Tösse 2 har tre segrar och två förluster och 13–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Åmål 2 har en vinst och fyra förluster och 9–15 i målskillnad.

Tösse 2:s nya tabellposition är fjärde plats, medan IFK Åmål 2 är på elfte plats.

Tösse 2 tar sig an Ärtemark i nästa match borta söndag 4 juni 16.00. IFK Åmål 2 möter samma dag 13.00 Bengtsfors 2 hemma.

Artikeltaggar

Division 6 DalslandFotbollIFK ÅmålTösse IFTössevallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare