Hoppa till huvudinnehållet

Hårdsatsande Stockholmsklubb gästar Åmålscupen

Publicerad:
I fjol gästades Åmåls SK av Malungs IF och Vänersborgs HC i Åmålscupen.
I fjol gästades Åmåls SK av Malungs IF och Vänersborgs HC i Åmålscupen. Foto: Andreas Dagström

Nu är det klart vilka lag Åmåls SK ställs mot i Åmålscupen i höst – seriekollegan Arvika HC och det hårdsatsande Stockholmslaget IFK Tumba.

För 19:e gången i ordningen sparkar Åmåls SK igång säsongen med Åmålscupen, den 15–17 september. Arrangörsklubben ÅSK tar då emot Arvika HC, som varit med i cupen flera gånger tidigare, samt det storsatsande Stockholmslaget IFK Tumba från östra hockeytvåan. Stockholmslagen har varit flitiga deltagare i cupen och efter Viggbyholm, Värmdö och Hammarby är det nu alltså dags att ta emot Tumba.

IFK Tumba satsar hårt inför nästa säsong och har värvat ett flertal spelare, och tränaren Mikael Österblom, från Hockeyettan.

Artikeltaggar

Åmåls SKArvika HCHammarby IFHockeyettanIFK TumbaIshockeySportVärmdöViggbyholm

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.