63 kvadratmeter stort hus i Svanskog sålt till nya ägare

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Kåled Östra Dalarne i Svanskog av Jörn och Camilla Borgersen.

Nya ägare är Ida Maria Alicia Hagström och Carl Edwin Viking Karlsson, båda 21 år, boende på Kåled Östra Dalarne i Svanskog. Priset blev 800 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i maj 2023. Det 63 kvadratmeter stora huset är byggt 1978. Fastigheten har också en tomt på 3 196 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunSvanskogVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare