Hoppa till huvudinnehållet

63 kvadratmeter stort hus i Svanskog sålt till nya ägare

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Kåled Östra Dalarne i Svanskog av Jörn och Camilla Borgersen.

Nya ägare är Ida Maria Alicia Hagström och Carl Edwin Viking Karlsson, båda 21 år, boende på Kåled Östra Dalarne i Svanskog. Priset blev 800 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i maj 2023. Det 63 kvadratmeter stora huset är byggt 1978. Fastigheten har också en tomt på 3 196 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSvanskogSäffle kommunVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.