Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till stor villa i Gustavsfors – 2 050 000 kronor blev priset

Publicerad:

Fastigheten på adressen Bön Slänning 1 i Gustavsfors har fått nya ägare.

Köpare är Eric Mathias Karlsson, 33, och Sandra Louise Landberg, 32, från Bengtsfors och säljare är Robert Christian Ingmar Karlsson och Sofia Margareta Karlsson. Köpet blev klart i maj 2023 och priset blev 2 050 000 kronor. Husets byggår är 1993 och det har en boyta på 248 kvadratmeter samt en tomt som är 5 194 kvadratmeter stor.

I höstas såldes ett annat hus en dryg kilometer därifrån, på Bön 12. Där landade priset på 615 000 kronor för det 45 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerGustavsforsVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.