Hoppa till huvudinnehållet

27-åring ny ägare till äldre hus i Bäckefors – prislappen: 262 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på Ödebyn 10 i Bäckefors är nu klar.

Ny ägare blir Magnus Erik Rickard Karlsson, 27, boende på Ödebyn Ängen i Bäckefors som köper fastigheten av Magnus och Anders Stefan Gustafsson. Husets byggår är 1926 och det har en boyta på 94 kvadratmeter samt en tomt på 4 640 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i maj 2023 och priset blev 262 000 kronor.

Artikeltaggar

BäckeforsBengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.