Hoppa till huvudinnehållet

Åmåls kommun uppvaktade trotjänare på stadshotellet

Publicerad:
Reporter Elinor Thuresson
Elinor Thuresson
elinor.thuresson@provinstidningen.se
Totalt uppvaktas 25 trogna medarbetare av sin arbetsgivare Åmåls kommun och i torsdags var 16 av dem samlade för middag på stadshotellet.
Totalt uppvaktas 25 trogna medarbetare av sin arbetsgivare Åmåls kommun och i torsdags var 16 av dem samlade för middag på stadshotellet. Foto: Jan Andersson/Åmåls kommun

Åmåls kommun uppvaktar varje år trogna medarbetare med en minnesgåva som tack. Den här gången är det 25 personer som uppmärksammas.

Torsdag 25 maj var 16 av de mångåriga medarbetare som tilldelas minnesgåvan för 2022 samlade för en trevlig och festlig middag på Åmåls stadshotell. Deras insatser uppmärksammades där med blommor, minnesgåva och tal.

Gruppen blev också fotograferad på takterrassen utanför hotellets festsal.

Från vänster på bilden ses Cajsa Löfving, Kajsa Molin Lundahl, Berith Sletten, Marie Teiler, Patric Rådberg, Jonas Rehnberg, Adam Gustafsson, Mari Kuokka, Marina Svensson, Susanne Johansson, Annelie Larsson, Laila Malmsköld-Gustafsson, Åsa Fjellman-Lätt, Birgitta Tacacho, Dobrila Baic och Linda Lundahl.

Saknas på bilden gör Tuija Ljunggren, Leif Keyser, Birgitta Turesson, Kent Jönsson, Monika Johansen, Daniel Hofling, Monika Martinsson, Marianne Jansson och Pernilla Karlsson.

Minst 15 år

Åmåls kommun delar ut minnesgåvor till anställda och till politiker.

Valfri minnesgåva om 5000 kronor ges till personer som varit anställda minst 20 år i kommunen och som avgår med pension, till personer som har varit anställda 25 år i kommunen, samt till förtroendevalda som tjänstgjort som ordinarie ledamot i nämnd eller styrelse i minst 15 år och som lämnar sitt uppdrag.

Valfri minnesgåva om 2500 kronor ges till personer som varit anställda minst 15 år i kommunen och som avgår med pension, brandmän som varit anställda minst 20 år i kommunen och som avgår med pension, samt brandmän som varit anställda minst 25 år i kommunen.

Artikeltaggar

ArbeteArbetsgivareCajsa LöfvingJonas RehnbergJubileumKent JönssonÅmålÅmåls kommunÅmåls stadshotell

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.