Hoppa till huvudinnehållet

Inga spår efter försvunnen man – sökinsatsen är avbruten

Publicerad:
Sökandet efter den försvunne mannen i Dals-Ed har nu avbrutits. Polisen behöver konkreta tips för att kunna gå vidare./ARKIVBILD
Sökandet efter den försvunne mannen i Dals-Ed har nu avbrutits. Polisen behöver konkreta tips för att kunna gå vidare./ARKIVBILD Foto: Sören Turesson

Polisen söker inte längre aktivt efter den 43-årige man som försvann i Dals-Ed i lördags.

– Vi har inte ett spår av vare sig mannen eller hans fyrhjuling. Nu behöver vi allmänhetens hjälp, säger Caroline Karlsson, polisen presstalesperson.

Mannen försvann vid 16-tiden i lördags då han sågs på en fyrhjuling i Ed. Fyrhjulingen är av fabrikat Kymco och silverfärgad. Mannen var troligen iklädd gul jacka (varseljacka), grå mjukisbyxor, svarta skor och har en mörk hjälm med flammor på.

Polisen söker efter försvunnen man – begav sig ut på fyrhjuling

Under söndagen söktes det i trakterna av Holmevattnet nordöst om Dals-Ed – med drönare och med helikopter. Men sökandet på platsen har nu avbrutits.

Just nu söks inte aktivt efter mannen på någon specifik plats.

– Vi behöver något att gå på. Vi har inga spår, vare sig av mannen eller fyrhjulingen. Där hoppas vi få hjälp från allmänheten. Om någon har sett något är det viktigt att man hör av sig till polisen, säger Caroline Karlsson, presstalesperson på Västra Götalandspolisen.

Tips till polisen kan ringas in på 114 14.

Artikeltaggar

Dals-Eds kommunDrönareHelikopterHolmevattnetOlyckor och katastroferSkor

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.