Hoppa till huvudinnehållet

Vincitrice imponerade i Årjängs lunchtrav – avgjorde i tät slutstrid

Publicerad:
Venitrice avgör i lopp 2 på Årjängstravets lunchtrav. Foto: Björn Martinsson

Flera fina prestationer noterades vid Årjängs lunchtrav på tisdagen. En av dem som stack ut och vann var Vincitrice som tränas av Malin Gustavsson med B-licens på Åmålstravet.

Vincitrice fick göra mycket av jobbet på utsidan ledaren men det fyraåriga stoet hade ändå kraft och mod att avgöra i den täta slutstriden för Kristian Lindberg.

Detta var årets tredje start och första årssegern och den andra i karriären för Vincitrice. Segertiden blev fina 1.15,8a/2 140 meter och oddset 24,01. Förstapriset löd på 25 000 kronor.

Ett andrapris kan vi också notera för Morgan Arvidssons Good Express som gjorde ett bra lopp från tillägg över sprinterdistans.

Tredjepris till kallblodet Moas Heja Mera som gick ett starkt slutvarv för Dagfinn Aarum. Moas Heja Mera tränas av Mats Pettersson.

Ett femtepris tog Svante Häger med sitt fyraåriga sto Bless Me som noterade nya rekordet 1.18,9/2 140 meter.

Artikeltaggar

ÅmålstravetÅrjängs kommunÅrjängstravetÅrjängstravetDagfinn AarumKristian LindbergSportTravV4

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.