Hoppa till huvudinnehållet

Andraplats för Equilizer på V 86 i Lindesberg

Publicerad:
Equilizer, här med tränaren John Ö Jensen i sulkyn, tog en andraplats i Lindesbergs V86, tillsammans med Ulf Ohlsson./ARKIVBILD
Equilizer, här med tränaren John Ö Jensen i sulkyn, tog en andraplats i Lindesbergs V86, tillsammans med Ulf Ohlsson./ARKIVBILD Foto: Björn Martinsson

V86-dagen på Lindesberg avgjordes på onsdagen med många fina lopp. Kvällen inleddes med en mersmakande andraplats för Åmålstränaren John Ö Jensens fine Equilizer.

Equilizer bjöds på ett fint lopp i andra utvändigt för Ulf Ohlsson medan den store favoriten Sterbik höll upp ledningen från grunddistans för Örjan Kihlström. Åmålshästen gick i rejäl närkamp över upploppet men Sterbik höll en halv längd tillgodo i målskjutsen.

Segertiden för Sterbik blev 1.16,4/2 140 meter medan Equilizer från sina dubbla tillägg noterade 1.15,0.

Ägare till den stilige sjuåringen är Louise Jensen som för andrapremien erhöll 20 000 kronor.

Andraplats på Axevalla

Från Axevallas tisdagstävlingar kan vi även rapportera om en fin andraplats för Jimmy Karlssons Rekord Bitchen som kördes av Julian Cordeau. Jimmy med B-licens på Åmålstravet tränar det sexåriga stoet.

Ett femtepris på Axevalla gick till Thomas Carlssons Nisse Sånna som kördes av Claes Svensson.

Artikeltaggar

ÅmålstravetLindesbergÖrjan KihlströmRekordSportTravUlf Ohlsson

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.