Hoppa till huvudinnehållet

Mindre hus på 50 kvadratmeter sålt i Mellerud – priset: 1 450 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Östra Järn 30 i Mellerud är nu klar.

Nya ägare är Björn Erik Berntsen och Maritha Björnson Berntsen från Hokksund, Norge och säljare är Gun Runa Elisabet Stefansson och Stefan Börje Roland Stefansson. Husets byggår är 1985 och det har en boyta på 50 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i maj 2023 och priset blev 1 450 000 kronor.

Ett par hundra meter bort såldes i september förra året ett annat hus, på Östra Järn 28. Priset blev där 3 400 000 kronor, för det 62 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMellerudMelleruds kommunVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.