Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Laxarby får ny ägare

Publicerad:

Rose-Marie Victoria Madelaine Cedervall, 44, har tagit över fastigheten på adressen Koppungen 1 i Laxarby från Leif Arne Johansson.

Ägarskiftet blev klart i augusti 2022. Gården omfattar ett hus med en boyta på 100 kvadratmeter och skogsmark på 46 hektar (samt ett skogsimpediment). En ekonomibyggnad på 56 kvadratmeter finns också på fastigheten.

Knappt en kilometer därifrån såldes i somras ett hus, på Germundebyn 6. Priset blev där 875 000 kronor, för det 72 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.