Hoppa till huvudinnehållet

Tre gratispoäng till FIK – ingen seriematch på Fengershof på söndag

Publicerad:
Det blir ingen seriematch i Dalslandsfemman på Fengershof på söndag. Gästande Brålanda U har lämnat walk over och FIK tilldöms seger med 3–0. Foto: Elinor Thuresson

Brålanda U skulle på söndag spelat seriematch mot Fengersfors IK på Fengershof. Men BIF får inte ihop lag och tvingas lämna walk over, vilket gör att FIK tilldöms seger med 3–0.

Brålanda får inte ihop mer åtta–nio man till söndagens seriematch i Dalslandsfemman. Och Fengersfors IK anser sig ha fullt upp med matcher och studentfirande de närmaste veckorna och var inte villiga att flytta matchen.

Därför tilldöms Fengersfors IK seger med 3–0 och tre gratispoäng när Brålanda U tvingas lämna walk over. Brålanda U hade annars öpnnat seriespelet bra med tre segrar och två förluster innan helgens omgång.

I och med segern är FIK nu uppe på tredje plats i tabellen, tre poäng bakom serieledande Håfreströms IF innan övriga matcher i den sjätte omgången har spelats.

Artikeltaggar

BrålandaBrålanda IFFengersfors IKFengershofFotbollHåfreströms IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.