Hoppa till huvudinnehållet

Knivig utställning väntas på Hantverksmagasinet

Publicerad:
Hans Wegbrant kommer tillbaka till Hantverksmagasinet för att visa upp sina verk i trä. Bilden är tagen när han hade sin första utställning i Åmål.
Hans Wegbrant kommer tillbaka till Hantverksmagasinet för att visa upp sina verk i trä. Bilden är tagen när han hade sin första utställning i Åmål. Foto: Ina Sollander

Udda skåp växer minsann inte på träd – men snart kan man ta del av dem och flera andra verk på Hans Wegbrants utställning på Hantverksmagasinet.

Hans Wegbrant ställde ut för första gången i Åmål 2019, då också på Hantverksmagasinet.

Tidigare hade Jönköpingsbon bara besökt Åmål för bluesfestivalen och andra evenemang, och nu är han alltså tillbaka för att visa upp sina ”konstiga” verk.

– Mina kreationer kan se ut hur som helst. De enda kraven jag har är att de ska vara unika och av bra kvalité, sa den pensionerade möbelsnickaren och slöjdläraren Hans Wegbrant till PD då.

Bilden är tagen från Hans Wegbrants utställning i Åmål 2019. I år visar han väggskåp, golvskåp, renhornsknivar och smycken mellan 26 juni och 15 juli.
Bilden är tagen från Hans Wegbrants utställning i Åmål 2019. I år visar han väggskåp, golvskåp, renhornsknivar och smycken mellan 26 juni och 15 juli. Foto: Ina Sollander

Mellan 26 juni och 15 juli visar han väggskåp, golvskåp, renhornsknivar och smycken i trä på Hantverksmagasinet. Lördagen den 1 juli vankas vernissage.

Artikeltaggar

ÅmålHantverksmagasinetJönköpingKonstNöje/KulturSmyckenUtställningarVernissager

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.