Hoppa till huvudinnehållet

Familjenotiser 22 juli

Publicerad:
Foto: Erik Simander/TT

Vigda

Emma Murphy och Kevin Larsson, Ärtemark

Lördag 8 juli vigdes Emma Murphy och Kevin Larsson i Ärtemarks kyrka. Bruden överlämnades av sin far Glenn Murphy. Brudparet hade tre tärnor, Madelen, Emma och Kitty, samt tre marskalkar, Rasmus, James och Nico. Brudgummens mamma Anna Larsson sjöng ”One life” till eget pianoackompanjemang. Vigselförrättare var Elisabeth E. Radovic’.

Dödsfall

Lennart Nordwall, Fengersfors

I en ålder av nära 69 år avled under måndagen Lennart Nordwall, Fengersfors.

Han sörjes närmast av maka, barn och barnbarn.

Gudrun Söderstedt, Långserud

Gudrun Söderstedt, Långserud, har stilla somnat in, i en ålder av 98 år. Gudrun sörjes närmast av sina döttrar Mary och Ylva samt barnbarn och barnbarnsbarn.

Artikeltaggar

ÄrtemarkÄrtemarks kyrkaBröllopDödsfallFengersforsLångserud

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.