Hoppa till huvudinnehållet

DÖDSFALL: Hon var mycket engagerad i starten av Samverket

Publicerad:

Kerstin Rahm, född Lindström, har avlidit efter en tids sjukdom i en ålder av 77 år.

Hon föddes och växte upp i Tösse och var det fjärde barnet i en stor syskonskara. Efter avslutad skolgång arbetade hon i familj under några år, innan hon fick anställning inom dåvarande Tössbo kommuns äldreomsorg; först på ålderdomshemmet i Mo och därefter på det då nybyggda Solsätershemmet i Tösse.

Senare arbetade Kerstin i Åmåls kommuns hemtjänst. Hon kom med tiden att bli mycket engagerad i starten av och verksamheten inom Samverket med dess uppskattade sammankomster på Derrenäs och många andra aktiviteter för att berika de äldres vardag.

På senare år var hon drabbad av sjukdom, men var klar och aktiv i tanken, engagerad i sin familj och följde med stort intresse det som hände i samhället i stort och i hembygden.

Närmast sörjande är maken Rainer och barnen Peter, Anna-Karin och Jonas med familjer.

Artikeltaggar

Åmåls kommunDödsfallMoSamverket ÅmålSolsätershemmetTösse

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.