Hoppa till huvudinnehållet

Två författare gör debut på Barnens bokdagar

Publicerad:
Frida Naemi Persson är en av två författare som besöker Barnens bokdagar för första gången.
Frida Naemi Persson är en av två författare som besöker Barnens bokdagar för första gången. Foto: OLA KJELBYE foto

Till helgen är det återigen dags för Barnens bokdagar i Åmål. Två författare deltar för första gången.

Barnens bokdagar arrangeras under fredag och lördag på Barnens torg i Kulturparken vid gamla kyrkan i Åmål.

Två författare, båda med Dalslandskoppling, gör debut på Barnens bokdagar. Eva Petrén, bosatt i Dals Rostock, har nyligen kommit ut med sin tredje bok, för barn mellan 0 och 100 år, ”Får ekorren vara med?” Om den och sina två tidigare böcker kommer hon berätta.

Eva Petrén gör också sitt första besök på Barnens bokdagar.
Eva Petrén gör också sitt första besök på Barnens bokdagar.

Även Frida Naemi Persson debuterar på Barnens bokdagar. Hon är uppväxt i Ödskölt och Bengtsfors. Hon kommer läsa ur sina böcker ”Alla våra vagnar” och ”Rysligt mysigt Halloween” under lördagsförmiddagens sagostund.

Artikeltaggar

ÅmålBöckerDals RostockFörfattareHalloweenLitteraturÖdskölt

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.