Hoppa till huvudinnehållet

45-åring nekar till fortkörning - åtalas nu

Publicerad:
En man åtalas för att ha kört 78 km/h på en väg där högsta tillåtna hastighet var 70 km/h.
En man åtalas för att ha kört 78 km/h på en väg där högsta tillåtna hastighet var 70 km/h. Foto: Urban Brage

En 45-årig man åtalas för fortkörning. Mannen nekar till brott.

Händelsen inträffade i början av februari i Tveta, Säffle kommun, på E45. Enligt åtalet körde mannen 78 km/h med en lastbil på en väg där högsta tillåtna hastighet var 70 km/h. Ett strafföreläggande har utfärdats, men mannen har bestridit det.

Artikeltaggar

ÅtalBrottBrott, lag och rättE45FortkörningSäffleTveta

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.