Hoppa till huvudinnehållet

Åtal närmar sig för misstänkt mordförsök

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwtmedia.se
En man i 40-årsåldern knivskars under en fest på en gård i Bengtsfors kommun. Åtal för händelsen närmar sig.
En man i 40-årsåldern knivskars under en fest på en gård i Bengtsfors kommun. Åtal för händelsen närmar sig. Foto: Johan Nilsson/TT

Det närmar sig åtal kring det misstänkta mordförsöket under en fest i Bengtsfors kommun i mars. Men än dröjer det någon vecka till.

Blodanalyser och förhör återstår – misstänkt för mordförsök kvar i häktet

En man i 40-årsåldern knivskars under en fest på en gård i Bengtsfors kommun i slutet av mars. Från början var tre män misstänkta för försök till mord, men två av dem släpptes.

En 53-årig man är fortsatt misstänkt och häktad. Åklagaren Malin Melin har begärt ytterligare två veckor på sig att få till åtalet.

– Förundersökningen är utlämnad till den misstänkte och försvarare för slutdelgivning, men brottsplatsundersökningen är inte riktigt färdig. Planen är att det är de här två veckorna som återstår, sedan blir det åtal, säger Malin Melin.

Artikeltaggar

BengtsforsBrott, lag och rättMalin MelinMordMordförsökÅklagareÅtal

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.