Hoppa till huvudinnehållet

Körde 126 kilometer i timmen på 70-väg

Publicerad:
En man har fått ett strafföreläggande för brott mot trafikförordningen.
En man har fått ett strafföreläggande för brott mot trafikförordningen. Foto: Emil Langvad/TT

En man har fått ett strafföreläggande för brott mot trafikförordningen från åklagarkammaren i Östersund.

Anledningen till att han har fått detta är att han har kört personbil i en hastighet av 126 kilometer i timmen, trots att den högsta hastigheten var 70 kilometer i timmen. Detta hände den 11 februari på E45, Guttane, Säffle kommun.

Artikeltaggar

BrottBrott, lag och rättE45GuttaneSäffle kommunTrafik

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.