Hoppa till huvudinnehållet

Elfsborg möter Viken efter 42 dagars uppehåll

Publicerad:

I dag gästar Viken Elfsborg på Borås Arena i första matchen efter den 42 dagar långa spelledigheten i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll. Elfsborg har tolv matcher i rad utan förlust inför mötet med niondeplacerade Viken. Viken fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 3-3 mot Sil.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Elfsborg, med 4-1.

Viken är ganska bra på bortaplan, och har två segrar.

Artikeltaggar

Borås ArenaDivision 2 nordvästra GötalandFotbollIF ElfsborgIF Viken

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.