Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Viken möter Strömstad

Publicerad:

I dag möter Viken Strömstad på hemmaplan på Rösvallen i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll. Viken har sex raka segrar, senast med 5-0 mot Ödsmål, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Det blev förlust för Strömstad mot Åmål senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Viken på bortaplan med 7-0.

Strömstad har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök.

Artikeltaggar

Division 4 Bohuslän/DalslandFotbollIF VikenIFK StrömstadRösvallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.