Hoppa till huvudinnehållet

Tösse vann efter fem matcher i rad utan seger

Publicerad:
Tösse IF vann mot Bengtsfors IF
Tösse IF vann mot Bengtsfors IF

Tösse är tillbaka i vinnarspåret igen i division 4 Dalsland dam i fotboll. Detta efter seger, 5-0 (2-0), mot Bengtsfors hemma på Mossängens IP Konstgräs. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

– Efter ett par jobbiga matcher där vi gått in med tunn trupp så såg det äntligen lite ljusare ut. Matchen stod och vägde lite i början men när vi väl fick ledningen så kändes det säkert. I den andra halvleken så sa vi till varandra att vi bara skulle ligga på rätt sida och avvakta på lägena som vi visste skulle komma och vid 3-0 så kändes det klart, kommenterade Tösses tränare Katrin Petersson efter matchen.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Tösse tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Emmi Svanström.

Tösse gjorde också 2-0 alldeles före halvtidspausen, genom Izabell Doverhorn. Direkt efter pausen nätade Emelie Augustin och ökade Tösses ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Sofia Hartman träff och ökade ledningen för Tösse.

Till slut kom också 5-0 genom Julia Johansson som ökade Tösses ledning i 83:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 5-0.

Tösse ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Bengtsfors är på tredje plats.

Söndag 3 september 13.00 spelar Tösse hemma mot Eds FF.

Artikeltaggar

Bengtsfors IFDivision 4 DalslandFotbollTösse IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.