Hoppa till huvudinnehållet

Medicinstölder anmälda från äldreboende

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwtmedia.se
Säffle kommun har anmält stöld av mediciner från äldreboende.
Säffle kommun har anmält stöld av mediciner från äldreboende. Foto: Håkan Strandman

Ett äldreboende i Säffle kommun har polisanmält att boende har blivit av med mediciner.

Enligt anmälan är det tre personer på boendet som har blivit av med mediciner någon gång under sommaren. Det är personal som har anmält detta. Personalen misstänker att det är annan personal som har stulit medicinen.

Artikeltaggar

MedicinSäffleVård och omsorg

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.